ȘOCANT! DEZBRĂCATĂ și ÎNJUNGHIATĂ, chiar sub ochii soțului său, imobilizat de mai mulți bărbați (VIDEO)

07 Iul 2015
ȘOCANT! DEZBRĂCATĂ și ÎNJUNGHIATĂ, chiar sub ochii soțului său, imobilizat de mai mulți bărbați (VIDEO)
Doctorii depun eforturi pentru reconstrucția estetică a faței unei femei care a fost atacată, dezbrăcată, bătută și înjunghiată cu sticle de băutură sparte, în plină stradă, chiar sub ochii soțului său, care fusese imobilizat de către mai mulți bărbați.

Incidentul a avut loc chiar în centrul orașului ecuadorian Santiago de Guayaquil, un trecător fiind mai atras de posibilitatea de a deveni celebru în rețelele de socializare, decât de a interveni în conflict și a-i ajuta pe cei atacați.

După ce au cinat la un restaurant, cei doi soți au hotărât să își continue seara într-un club. Acolo, întâmplător, sau probabil fiindcă femeia arăta prea bine, fiind fotomodel, au atras atenția unui grup de petrecăreți care i-au șicanat tot timpul determinându-i să ia decizia să părăsească localul.

Incitat probabil de la consumul de alcool, grupul a decis să continue asaltul i-a urmărit și i-a prins exact în momentul în care cei doi se pregăteau să se plece către casă cu un taxi. Bărbatul a fost trântit la pământ și imobilizat de bărbați iar femeile au atacat-o cu brutalitate pe soția sa.

"Spuneau: 'Prindeți-i, prindeți-i!'. Soția mea a început să fugă pentru a se salva, dar s-a împiedicat și a căzut. Am încercat să o apăr, dar grupul de bărbați care mă imobilizaseră era prea numeros. Nu am avut nicio șansă. în fața atacatorilor, erau peste 20. Unul dintre ei mă tot amenința că dacă nu mă liniștesc îi va rupe capul soției mele", a declarat profund marcat soțul femeii atacate.

Victima a avut nevoie de câteva sute de copci, rănile provocate de atac fiind răspândite pe față, umeri, stomac și picioare.
Sora ei a declarat că avea o carieră de succes în modeling, dar că în acest moment medicii esteticieni se străduie să-i salveze fața.

Poliția a demarat o anchetă, efectuând deja câteva arestări, motivul violentului atac a rămas deocamdată necunoscut.
De remarcat faptul că opinia publică, din nou, nu a catadicsit să intervină în conflictul ce se desfășura cu o violență ieșită din comun.

________________

PĂZEA, VIN BRITANICII, numai că TOT NU ȘTIU că Bucureștiul nu este Budapesta!
Nu numai românii sosesc în Marea Britanie, ci și reciproc, supușii Majestății Sale ajung pe plaiurile noastre, bineînțeles, nu pentru a se a împământeni, deși nu s-ar putea spune că Prințului Charles nu i-ar surâde ideea la Viscri, ci doar în călătorii dus-întors.

________________




 

Alte stiri din Externe

Ultima oră