Trenul cu aurul naziștilor, descoperit în Polonia (VIDEO)

19 Aug 2015
Trenul cu aurul naziștilor, descoperit în Polonia (VIDEO)
Media poloneză informează că există indicii conform cărora a fost identificat locul în care stă ascuns, de mai bine de 70 de ani, un tren blindat care a aparținut naziștilor și despre care există informații că ar transporta o încărcătură extrem de valoroasă - aur, pietre prețioase și arme.

O firmă de avocatură poloneză a anunțat că a fost contactată de două persoane care pretind că au descoperit trenul blndat. Conform media, pentru a dezvălui locul în care se găsește trenul, cei doi bărbați doresc o recompensă de 10% din valoarea încărcăturii.

Site-urile de informații poloneze au explodat, alimentând publicul cu informații mai mult sau mai puțin pertinente, unele care țin de legenda care s-a creat în jurul trenului blindat.
Se spune trenul că ar avea 150 de metri lungime și că în vagoanele sale ar fi nu mai puțin de 300 de tone de aur și că a fost ascuns într-un tunel, care a fost ulterior prăbușit.

Avocații, reprezentați ai armatei, ai poliției, pompierilor și oficialități locale au format o celulă de criză, în care se analizează toate datele deținute până în prezent.

Jurnaliștii speculează că locul în care s-ar găsi trenul nazist ar fi în apropierea Castelului Ksiaz, într-o zonă în care nu s-au făcut excavări până acum.
bbc.co.uk.
Potrivit site-ului polonez walbrzych24.com, unul dintre bărbaţi este polonez, iar celălalt german.


Alte stiri din Externe

Ultima oră