Un pastor american AVERTIZEAZĂ: Se pregăteşte un atac terorist în SUA! (VIDEO)

11 Iun 2015
Un pastor american AVERTIZEAZĂ: Se pregăteşte un atac terorist în SUA! (VIDEO)
Ronald Wright, reverend american și directorul organizaţiei "Justice Seekers Texas", a declarat că polițiștii din SUA se vor confrunta, în curând, cu un atac terorist, în genul celor organizate de ISIS, scrie wnd.com.
 
Declarația pastorului vine în urma unui incident recent, în care un polițist din Texas a agresat o tânără de culoare, punând-o la pământ și trăgând-o de păr, și a îndreptat arma spre un un grup de adolescenți de culoare, aflați la o petrece.
 
Wright spune că noul atac terorist va fi pus la cale de populaţia de culoare nemulţumită de atacurile fără oprire exercitate împotriva afro-americanilor.
 
"Deja se pregătesc premisele pentru un atac terorist în această ţară. Şi cei care vor face acest lucru nu vor fi cei din Statul Islamic, vor fi cei din "US (n.r. noi)-IS", noi împotriva legii nedrepte impusă de unii ofiţeri de poliţie sau persoane civile, care continuă să permită dezvoltarea rasismului", a spus pastorul afro-american.
 
Ronald Wright a precizat că întotdeauna a luat apărarea polițiștilor americani. 
 
"Nu sunt împotriva Poliției pentru că avem nevoie de ea. Însă cei care nu se opresc în a înfăptui nedreptăți trebuie să se oprească", a conchis reverendul. (V.M.)
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră