Vă vine să credeți, în secolul XXI? Motivul pentru care un bărbat a fost DECAPITAT!

03 Iun 2015
Vă vine să credeți, în secolul XXI? Motivul pentru care un bărbat a fost DECAPITAT!
Poliția indiană investighează condițiile care au produs moartea unui bărbat în vârstă de 55 de ani, găsit de rude în propria casă, decapitat .

Fratele decedatului a declarat anchetatorilor că vinovați de macabra crimă sunt membrii unei secte religioase - Orka - care au pătruns peste bărbat în casă și l-au ucis într-un sacrificiu ritualic pentru invocarea ploii care să asigure o recoltă bogată.

"După asasinat, decapitează victima și îi îngroapă capul pe câmp, e un ritual care invocă o recoltă bogată pentru comunitate", a declarat acesta pentru AFP.

În ciuda faptului că India este o societate în plin progres, bigotismul religios încă acționează nestingherit în zonele sale rurale, unde cazurile de crimă religioasă .

Cu câteva zile înainte de această crimă, agențiile de presă au relatat cazul unui băiețel de numai cinci ani care a fost decapitat într-un ritual ocultist, vinovatul fiind linșat de comunitatea care s-a revoltat în fața gestului său.

În 2013, un alt copil a fost ucis de un grup de persoane care credeau cu temeinicie ca sacrificarea lui le va aduce o viață mai bună tuturor.

Tot în 2013, un bărbat indian și-a ucis cu toporul nou-născutul în vârstă de numai câteva luni, motivând că a acționat la cererea zeiței Kali, a timpului, a schimbării și a distrugerii și că spera ca moartea fiului său să aducă fericirea cuplurilor fără copii care se închinau la templul zeiței.
IBTimes.co.uk


Alte stiri din Externe

Ultima oră