VIDEO FENOMEN. Zeci de MILIOANE DE OAMENI au văzut acest clip, în ultimele trei zile. "Este INCREDIBIL! Mi-a schimbat viața"

31 Aug 2015
VIDEO FENOMEN. Zeci de MILIOANE DE OAMENI au văzut acest clip, în ultimele trei zile.
O companie din Thailanda complet necunoscută până acum, care produce camere de supraveghere, a realizat un video publicitar care, în ultimele zile, a devenit un fenomen pe rețelele de socializare. 
 
Povestea clipului începe în fața unei librării. Un om al străzii, cu haine ponosite și urât mirositor, este alungat în fiecare dimineață din fața magazinului de proprietarul acestuia. Până într-o zi, când tânărul fără adăpost nu mai apare. Bărbatul se duce să verifice imaginile filmate de camera de supraveghere din fața magazinului și are parte de o surpriză incredibilă.  
 
Clipul, intitulat "Adevărul pe care ochii nu-l văd", a fost postat pe YouTube în 27 august și a strâns peste un milione de vizualizări. Pe Facebook, clipul încărcat de comania thailandeză s-a viralizat imediat: aproape 5 milioane de oameni au vizionat materialul în doar trei zile și peste 200.000 l-au distribuit. 

Însă videoclipul pur și simplu a "explodat" în momentul în care a fost postat pe Facebook de Sourn Serey Ratha, un politician din Cambodgia: în doar trei zile, a strâns aproape 80 de milioane de vizualizări și a fost distribuit de peste 3 milioane de useri. 
 
Deși este doar o reclamă la un sistem de supraveghere video, cei care au vizionat videoclipul s-au declarat impresionați și marcați de poveste. 
 
"Mi-a schimbat viața. De acum înainte îi voi privi cu alți ochi pe cei din jur. Povestea asta ne arată că, de multe ori, suntem prea orbi ca să vedem realitatea", este unul dintre sutele de comentarii postate pe Facebook.
 
"Ce trist! Nu trebuie să judecăm o persoană după felul în care arată", a comentat un alt internaut.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră