Premiera săptămânii. Vedetele din România susțin filmul Poveste de dragoste

28 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Premiera săptămânii. Vedetele din România susțin filmul Poveste de dragoste

Alături de Cristina Iacob (regizorul filmului) s-au aflat actorii din film, dar și vedete din muzică, film și televiziune. Aceștia au venit alături de persoana iubită pentru a vedea primul love story autohton. Alex Velea și Antonia, Malvina Cervenski și Dorian Boguta, Ada Condeescu și Catalin Mitulescu, Albertina Ionescu, Virgil Ianțu, actorii din Selfie: Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali și Alex Călin, Răzvan Fodor, Nae Caranfil, Codin Maticiuc, Liviu Mihaiu, Doinița Oancea, Andrei Ciobanu, George Vintilă, Mircea Dinescu, Gabi Jugaru, Gina Pistol, Lia Bugnar, Eugenia Vodă și Adrian Lustig, Ducu Ion și Ioana Blaj, Toni Grecu și What's UP s-au numărat printre vedetele care au participat joi, 19 noiembrie, la avanpremiera de la Cinema City.

“Sensibilitatea a cam dispărut în zilele astea. Am avut parte numai de drame... așa că acest film merită văzut. Trebuie să încercăm și altfel de sentimente. Toți ne regăsim în filmul ăsta.”, a spus Alex Velea prezent la premieră cu Antonia, care a mărturisit după vizionare că a plâns.

“Este un film necesar. Avem o grămadă de firme de mare artă, dar nu avem filme la care să meargă cu plăcere doi îndrăgostiți ...fără să își taie venele după aia… adică să rămână îndrăgostiți” – a spus Lia Bugnar.

La premieră a fost prezent și George Vintilă, care are o scurtă apariție și în film. “În toată nebunia asta de zi cu zi… oamenii uită ceva ce e foarte important... uită să iubească. Aveam mare nevoie de un film care să ne amintească de asta”, a spus acesta după film.

 Iubire între doi artiști

Lungmetrajul "Poveste de dragoste" vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, în Braşov, Sebastian (Dragoş Bucur) şi Aprilia (Raluca Aprodu) încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră