Leonardo diCaprio în rolul lui Putin? Greșit! Atunci măcar Lenin? Sau Rasputin?

03 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Leonardo diCaprio în rolul lui Putin? Greșit! Atunci măcar Lenin? Sau Rasputin?

Ca în bancul cu Volga furată, adevărul e... puțin altul. Da, se face un film despre Putin, dar nici vorbă ca rolul titular să fie interpretat de Leonardo diCaprio.

O casă de producție care pregătește un film despre viața președintelui rus, Vladimir Putin, a dezmințit că actorul american Leonardo DiCaprio ar fi acceptat să-l interpreteze pe liderul de la Kremlin. "Nu am făcut declarații pe această temă și nu știm de unde a apărut această informație", a declarat agenției RIA Novosti, responsabilul casei de producție pentru Europa de Est.

Responsabilul a subliniat că "patru vedete de prim rang de la Hollywood participă la casting" pentru rolul președintelui rus și că filmul va fi regizat de "un cineast laureat cu două premii Oscar".

Totuși, trebuie spus că DiCaprio mărturisea, într-un interviu recent pentru cotidianul german ''Welt am Sonntag'', că i-ar plăcea să-l interpreteze pe Vladimir Putin, manifestându-și totodată interesul de a-l juca pe Lenin sau pe Rasputin.

Și..acesta nu ar fi prima personalitate politică interpretată de Leonardo diCaprio. În 2011, el a interpretat rolul lui J Edgar Hoover, într-un film despre faimosul director FBI. 

Alte stiri din Film

Ultima oră