Stallone vrea să boicoteze Oscarurile. Deși e nominalizat la Oscar pentru rolul din "Creed", actorul se gândește să nu se ducă la eveniment

09 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Stallone vrea să boicoteze Oscarurile. Deși e nominalizat la Oscar pentru rolul din

Actorul Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Creed", a declarat recent că a luat în calcul să boicoteze ceremonia premiilor Academiei Americane de film din cauza lipsei diversității în nominalizări. Stallone, 69 de ani, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea rolului din pelicula "Creed".

La masa festivă anuală organizată pentru nominalizații la Oscar, actorul a dezvăluit că a discutat cu regizorul filmului "Creed", Ryan Coogler, dacă să participe sau nu la ceremonia premiilor Oscar. ''Dacă vrei să mă duc, atunci mă duc, însă dacă nu vrei, atunci nu mă duc'', i-a spus Stallone regizorului Coogler. "Mergi acolo și încearcă să reprezinți filmul", a spus Stallone, făcând referire la răspunsul pe care l-a primit de la regizorul peliculei "Creed".

Nici regizorul Coogler și nici starul din film Michael B. Jordan, amândoi afro-americani, nu au fost nominalizați la vreuna din categoriile la Oscar.

Alte stiri din Film

Ultima oră