Forța este cu ei! Seria Star Wars, difuzată integral pe AXN

10 Sep 2015
  Forța este cu ei! Seria Star Wars, difuzată integral pe AXN
Saga epică a lui George Lucas a schimbat, fără îndoială, dezvoltarea a cinematografiei și a devenit un fenomen global. Din 3 octombrie, AXN difuzează primele șase părți ale saga Războiul stelelor.

Adică toate filmele pentru cinematograf de vreme ce The Force Awakens va intra in cinematografe abia în decembrie.

În 1977, nimeni nu bănuia că un film numit Războiul stelelor, cunoscut astăzi drept “Războiul stelelor: O nouă speranță”, va fi prima producție a uneia dintre cele mai renumite serii spațiale din lume.
După succesul primului film, cinci alte părți au urmat în anii ce au trecut, iar astăzi, franciza este estimată la o valoare de 27 miliarde de dolari.

De la începutul lui octombrie, AXN va difuza întreaga saga Războiul stelelor ca parte a ofertei de toamnă, începând cu episoadele I, II și III, care descriu căderea Republicii și ridicarea Imperiului. Aceste prime episoade se concentrează asupra lui Anakin Skywalker și a transformării sale în Darth Vader.
Apoi vor urma episoadele IV, V și VI, care descriu povestea Războiului Civil Galactic, în care tânărul Luke Skywalker se antrenează să devină cavaler Jedi pentru a-l învinge pe Darth Vader.



Desene animate, documentare, seri tematice

În completarea programului Războiul stelelor, AXN va difuza și seriile animate: Războiul clonelor VI și Star Wars: Rebelii, precum și documentare din culise. Cei mai devotați fani Războiul stelelor vor putea, de asemenea, să ia parte la maratonul de o zi dedicat fenomenului, pe AXN, pe 1 noiembrie sau la cele trei seri tematice Războiul stelelor (28, 29, 30 noiembrie), ce marchează sărbătoarea de 1 decembrie, înaintea premierei “Star Wars: The Force Awakens”, cu premiera mondială pe 18 decembrie.

Zilele de difuzare ale filmelor sut după cum urmează

Războiul stelelor: Amenințarea fantomei – 3 octombrie, ora 9.00
Războiul stelelor: Atacul clonelor – 4 cotombrie, ora 9.00
Războiul stelelor: Răzbunarea Sith – 10 octombrie, ora 9.00
Războiul stelelor: O nouă speranță – 11 octombrie, ora 9.00
Războiul stelelor: Imperiul contraatacă – 17 octombrie, ora 9.00
Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi – 18 octombrie, ora 9.00 

Alte stiri din Film

Ultima oră