Star Wars – 5 poveşti incredibile. Ştiaţi că un fan a adunat 300.000 de obiecte din universul Star Wars?

04 Mai 2015
Star Wars – 5 poveşti incredibile. Ştiaţi că un fan a adunat 300.000 de obiecte din universul Star Wars?
Astăzi este Ziua Star Wars. Prilej cu care v-am pregătit cinci povesti cu totul speciale din universul Star Wars. Forţa fie cu voi!

Internetul a înnebunit după apariţia ultimului clip al seriei „Star Wars: The Force Awakens”. Fanii abia aşteaptă premiera filmului. Între timp, vă ţinem ocupaţi cu câteva povestiri incredibile despre ce înseamnă să fii fan Star Wars...

1.Steve Sansweet este cel mai mare colecţionar de obiecte Star Wars din lume. Jurnalistul şi colecţionarul a creeat Rancho Obi-Wan, un muzeu personal în Petaluma, California, în care a adunat nu mai puţin de 300.000 obiecte Star Wars. Muzeul conţine orice de la cutii de mâncare la figurine cu personajele - inclusiv bucăţi din macheta care a fost folosită drept Steaua Morţii la filmări. Steve Sansweet are peste 3.000 de postere, cărţi din 37 de ţări, stickere, felicitări sau alte obiecte de colecţie asemănătoare. Steve Sansweet as intrat âmpreună cu colecţia sa ân Cartea recordurilor Guiness.

2.Poţi să fii fan Star Wars pe viaţă. Dar de ce nu şi pe moarte? În februarie 2015 la înmormântarea sa, Gordon Deacon a avut cosciugul vegheat de doi prieteni îmbrăcaţi în personaje Star Wars: vânătorul de recompense Boba Fett şi un soldat din Garda Imperială. Şi cum îi mai plăcea şi fotbalul, soţia sa a purtat la înmormântare un tricou cu FC Liverpool.

3.Şi companiile aviatice sunt extrem de nerăbdătoare în aşteptarea noului film. All Nippon Airways şi a inaugurat noua flotă de avioane desenând un Boeing 787 Dreamliner în stilul roboţelului R2D2. Logoul Star Wars apare chiar pe fuselajul avionului şi, să recunoaştem, reinterpretarea lui R2D2 este extrem de interesantă.

4. În luna aprilie a acestui an Colin Gilpartick, un fan Star Wars în vârstă de 7 ani a făcut o descoperire înspăimântătoare. Colin, un băieţle bolnav de autism a văzut că în realitate Cavalerii Jedi nu au voie să se însoare şi să aibe copii, pentru că altfel...vor fi atraşi de partea întunecată a Forţei. A încercat să rezolve problema, aşa că a mers direct la sursă. I-a scris lui George Lucas:


"Dragă George Lucas,
Nu îmi place că Jedi nu au voie să se însoare.
Vreau să mă ânsor fără a deveni un Lord Sith. Te rog, schimbă regula”

Spre surpriza sa, Lucasfilms i-a trimis un pachet promoţional şi un răspuns la scrisoarea sa. „ Pentru a fi un Jedi trebuie să cunoşti valoarea prieteniei, a compasiunii, a loialităţii – şi acestea sunt calităţile importante în căsătorie”, spunea scrisoarea de răspuns. „Lorzii Sith gândesc invers, numai pebtru ei. Când vei găsi pe cineva cu care vei putea comunica şi interacţiona într-un mod lipsit de egoism, înseamnă că eşti pe drumul către Lumină, iar Forţa Întunecată nu va pune stăpânire pe tine. Cu această bunătate în suflet, te poţi însura.”

Atunci când nu găseşti pe piaţă ce îţi trebuie, trebuie să te pui pe treabă. Un fan Star Wars (cunoscut doar sub numele de Oliver) a decis să-şi construiască propriul său Şoim al Mileniului (Millenium Falcon – nava lui Han Solo ). A reuăit să facă acest lucru redesenând o dronă. Aceasta arată exact ca nava condusă de Han Solo şi Chewbacca, doar că are câteva găuri necesare sistemului de propulsie. Oliver a anunţat că pe listă este acum o navetă X-Wing. Şi cel mai probabil, zicem noi, va urma o Stea a Morţii.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră