Ajutați o franțuzoaică îndrăgostită și disperată! E însărcinată, și îl caută pe tatăl copilului pe rețelele de socializare (VIDEO)

01 Sep 2015
Ajutați o franțuzoaică îndrăgostită și disperată! E însărcinată, și îl caută pe tatăl copilului pe rețelele de socializare (VIDEO)
O franțuzoaică drăguță și însărcinată a postat o înregistrare video pe Facebook și Youtube în încercarea de a-l depista pe australianul ”chiar drăguț” cu care a petrecut o noapte, ultima dintr-o călătorie de trei luni în Australia. Natalie Amyot, din Paris, s-a întors la Mooloolaba, pe Queensland Sunshine Coast, unde spune că a petrecut o noapte frumoasă cu un bărbat de care s-a îndrăgostit pe loc. Era înalt, avea 1,83 metri, ochi albaștri și era bronzat, scrie Daily Mail.

A doua zi după ce a zburat la Paris, a pierdut telefonul, apoi a descoperit și că este însărcinată. În înregistrarea video, Amyot declară că nu are nicio familie și imploră oamenii să-l găsească pe respectivul bărbat.

Amyot spune că l-a întâlnit pe bărbat la O'Malleys Irish bar din Mooloolaba și au mers împreună la Wharf Tavern, înainte de a petrece noaptea împreună.

”A doua zi m-am întors la Paris și am pierdut telefonul mobil, în care aveam numărul lui, deci nu am cum să iau legătura cu el”, explică franțuzoaica.

Ea spune că este în regulă dacă bărbatul nu vrea să știe despre copil, dar că vrea să încerce măcar să dea de el.

Pe pagina ei de Facebook, ea a scris:”Nu există decât o fericire în viață, aceea de a iubi și de a fi iubit” și a mulțumit celor încearcă să o ajute. (M.C)


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră