Doi puști de cinci ani au săpat un tunel și au EVADAT din GRĂDINIȚĂ pentru a-și îndeplini VISUL!

09 Sep 2015
Doi puști de cinci ani au săpat un tunel și au EVADAT din GRĂDINIȚĂ pentru a-și îndeplini VISUL!
Puțin încorsetați de rigoarea practicată în instituția de educație în care fuseseră băgați fără voia lor - grădinița, doi puști din Magnitogorsk, în Rusia, au reușit să evadeze, fără prea mari eforturi și să plece pe calea îndeplinirii unui vis comun: cumpărarea unui Jaguar.

De ce Jaguar și nu alt producător de mașini, este greu de răspuns, pur și simplu asta a fost alegerea lor.

Cu voință și fără a precupeți niciun efort, puștii au reușit să sape timp de câteva zile, un tunel pe sub gardul care înconjura instituția, evident cu mijloacele pe care le-au avut la îndemână: lopățelele de nisip...
Ajunși de cealaltă parte a gardului, după ce au savurat gustul și aerul libertății, băiețeii au pornit la drum către reprezentanța Jaguar - cale de doi kilometri.

După ce au trecut de marele impas concretizat într-o intersecție intens circulată, copiii au ajuns în fața reprezentanței dealer-ului auto constatând că se gândiseră la toate cu excepția banilor necesari cumpărării mașinii.

Indeciși pentru prima dată în acțiunea lor, copiii au fost remarcați în fața magazinului de o trecătoare ce remarcase că erau neînsoțiți de vreun adult, care a intrat în vorba cu ei și a raportat evenimentul autorităților.

"Marea evadare" a puștilor de grădiniță s-a terminat cu bine pentru ei, revenind în sânul familiilor lor sănătoși și în bună stare. Nu cu același rezultat s-a terminat povestea pentru educatoare și pentru directoarea grădiniței, ambele fiind concediate pentru neglijență în serviciu.



Locul prin care cei doi băieței de cinci ani au evadat din grădiniță!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră