Cele mai proaste glume de astazi, marti, 28 iulie

28 Iul 2015
Cele mai proaste glume de astazi, marti, 28 iulie
Toata lumea condamna taierile masive de paduri din Romania, dar ceea ce se petrece in aceasta perioada in Franta si Spania demonstreaza ca romanii au fost mari vizionisti atunci cand au intrat cu drujba prin padure. Nu e mai bine de noi, ca am taiat padurile si am luat banii pe lemne? Uite, francejii si spaniolii le-au pastrat si tot degeaba. Acum le ard padurile si nu se aleg cu nimic.

Conflictul din Ucraina este pistol cu apa. Acum Rusia are toate motivele ca sa ne declare razboi. La Auchan se comercializeaza telemea de vaca Putin.





Americanii exporta democratie cu racheta. A venit momentul ca si noi sa trimitem ceva peste hotare. Locuitorii Oltenitei se mandresc ca au vazut intotdeauna strainatatea fara sa le trebuiasca pasaport. Se duc oamenii cuminti pe malul Dunarii si privesc catre bulgari fara sa-i deranjeze nimeni. Vara, malul fluviului se transforma in plaja. Pentru ca nu are bani ca sa ajunga la mare, un cocalar s-a dus pe plaja cu un Tico, a scos o boxa de un metru si a pus manele. La maximum, evident, ca sa auda si vecinii de la sud de Dunare.  


sursa foto: Oltenita Realista

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră