Apariția a TREI OZN-uri sau ÎNGERI a oprit transmisia NASA de pe Stația Spațială! (VIDEO)

26 Iun 2015
Apariția a TREI OZN-uri sau ÎNGERI a oprit transmisia NASA de pe Stația Spațială! (VIDEO)
Nu unul, ci TREI OZN-uri s-au ivit în cadrul unei transmisii live efectuate de NASA de pe Stația Spațială Internațională, ieșind val-vârtej din atmosfera terestră.
De bun simț, NASA nu a putut face altceva decât să oprească transmisia, că doar nu era să vadă tot melteanu' de pământean cum se roiesc omuleții verzi înapoi spre casă, sau mai știi, spre baza aflată pe fața nevăzută a Lunii.

Clipul video urcat pe Youtube de Mister Enigma a fost declarat unanim de toți fanii fenomenului cea mai irefutabilă probă a existenței extratereștrilor!

"BINGO, i-am prins! De o asemenea dovadă aveam nevoie!", "Faptul că au oprit camerele demonstrează că întâmplarea este adevărată!", sunt esența sutelor de comentarii care însoțesc materialul video.

NASA nu a comentat încă evenimentul, dar probabil că vinovăția pentru această "dovada" a existenței extratereștrilor va aparține slabei calități a camerei video care efectua streaming-ul sau distorsiunilor razelor de lumină, unde și corpusculi în același timp!

Un îndemn de final, să judecăm, să înțelegem, să explicăm, procesul acesta al gândirii ne definește ca fiind ființe raționale!

 
3 OZN-uri sau ÎNGERI au oprit transmisia NASA de pe Stația Spațială Internațională

Posted by WTF News on Friday, 26 June 2015


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră