PĂZEA, VIN BRITANICII, numai că TOT NU ȘTIU că Bucureștiul nu este Budapesta!

07 Iul 2015
PĂZEA, VIN BRITANICII, numai că TOT NU ȘTIU că Bucureștiul nu este Budapesta!
Nu numai românii sosesc în Marea Britanie, ci și reciproc, supușii Majestății Sale ajung pe plaiurile noastre, bineînțeles, nu pentru a se a împământeni, deși nu s-ar putea spune că Prințului Charles nu i-ar surâde ideea la Viscri, ci doar în călătorii dus-întors.

Marea lor problemă este că deși s-a făcut mare tam-tam pe ideea că Buchares is not Budapest, și viceversa, unii dintre ei dornici de a ajunge în capitala României, fac cunoștință cu cea a Ungariei.

Aceasta este și marea problemă a lui Steve Pallett, ministrul Sportului din Cabinetul Insulei Jersey, una dintre Insulele Canalului, dominion britanic cu autonomie, situat în Canalul Mânecii.

Pallet trebuia să fie prezent la București, la Cupa Mondială de Dans, pentru a susține un discurs în fața celor 3,000 de concurenți din 32 de țări și pentru a prelua steagul competiției în calitate de viitoare gazdă a întrecerii.

Numai că, nivelul submediocru de cunoștințe de geografie al persoanei care i-a făcut rezervarea biletelor de avion l-a condus pe bietul domn Pallet la 800 de kilometri distanță de locul în care ar fi trebuit să se găsească, evident, la Budapesta în loc de București.

Pallet a ținut să ceară în mod oficial scuze contribuabililor pe care ar fi trebuit să-i reprezinte, pentru cheltuirea inutilă a 1,000 de lire și organizatorilor Cupei Mondiale de Dans.
bbc.co.uk

Deci, britanici, și nu numai voi, scoateți o foaie de hârtie, scrieți de 100 de ori: Bucharest is not Budapest, Bucharest is not Budapest, Bucharest is not Budapest...

______________

ȘOCANT! DEZBRĂCATĂ și ÎNJUNGHIATĂ, chiar sub ochii soțului său, imobilizat de mai mulți bărbați (VIDEO)
Doctorii depun eforturi pentru reconstrucția estetică a faței unei femei care a fost atacată, dezbrăcată, bătută și înjunghiată cu sticle de băutură sparte, în plină stradă, chiar sub ochii soțului său, care fusese imobilizat de către mai mulți bărbați.
______________



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră