Răzvan Vasilescu, ofițer ISIS pentru Britain First. Să nu ziceți că nu v-am spus!

19 Sep 2015
Răzvan Vasilescu, ofițer ISIS pentru Britain First. Să nu ziceți că nu v-am spus!
În ultima vreme mulți au putut vedea pe Facebook poze “before and after” ale unor refugiați, care erau văzuția atât în poze la ei în țară, înaintea exodului cât și după.

Inițiativa aparține în general celor de la Britain First, un partid radical din Marea Britanie care militează împotriva imigrației și primirii populației musulmane în Regat. În particular ei s-au manifestat și împotriva prezenței Românilor sau Bulgarilor în Marea Britanie.

Pozele lor arătând un bărbat de origine arabă la el în țară, înarmat, sau antrenîndu-se într-o unitate militară pentru ca apoi să fie arătat printre refugiați, este de notorietate. Prin acest lucru cei de la Britain First încearcă să convingă populația că printre transfugi se află și teroriști gata de acțiune.

Acest lucru, probabil, l-a determinat pe un român din Marea Britanie (este presupunerea noastră) să facă un poster identic, inspirat din filmul California Dreamin’. Actorul Răzvan Vasilescu este văzut într-o fotografie îmbrăcat în uniformă militară, pentru ca ulterior poza a doua să îl înfățișeze civil, așteptând parcă un tren spre Occident care pare că nu mai vine.

Textul este și el epic. “ Acest ofițer ISIS, convertit musulman, este fotografiat în Siria, într-o unitate militară, 1 mai 2015. A doua poză îl arată pe același ofițer ISIS într-o gară din Căpâlnița, la 18 septembrie 2015. Sunt aici! Să nu ziceți că nu v-am spus!”
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră