Robotul-FEMEIE, cu SÂNI! Proba IREFUTABILĂ că extratereștrii își fac de cap pe Marte! (FOTO)

26 Mai 2015
Robotul-FEMEIE, cu SÂNI! Proba IREFUTABILĂ că extratereștrii își fac de cap pe Marte! (FOTO)
Andre Gignac, 58 de ani, este un domn care a lucrat pentru Organizația Națiunilor Unite, și care s-a aventurat într-o pasiune care îi ocupă viața și mintea atât de intens încât a ajuns să vadă ființe de pe alte planete, peste tot!

Gignac n-a mai surprins pe nimeni atunci când a declarat că a găsit probe ale unei civilizații extraterestre care fără privirea sa ageră și-ar fi văzut liniștită de viață ei pe Marte.

"Nimeni nu va îndrăzni să conteste aceste evidențe. A trimis NASA roboți pe Marte? Mă îndoiesc, acolo sunt doar extratereștri. Aceste descoperiri sunt absolut răvășitoare!", a comentat Gignac revelațiile sale.

Pentru exemplificare, priviți cu atenție imaginile înregistrate chiar de NASA pe Marte, dacă simți că în mintea ta se generează aceleași viziuni ca și ale lui Gignac, mai bine închizi calculatorul!
  
 
Ultima și cea mai bizară "descoperire" a fostului angajat ONU, Andre Gignac - un robot extraterestru, cu patru picioare!



În această imagine neclară, doar ochii lui Andre Gignac văd un "robot-femeie, cu sâni"!




Despre această imagine, Gignac a declarat că încă o analizează, dar că pentru moment crede că înfățișează un extraterestru decedat, care-și doarme somnul de veci pe Marte.




Fețe ale extratereștrilor, sculptate în stâncă, după moda lansată pe Terra, cu fețele președinților americani pe Muntele Rushmore.



Gignac ne explică faptul că în această imagine apare un buncăr aflat pe Marte, la ferestrele căruia veghează extratereștri înarmați (indicați prin linia roșie punctată).

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră