ȘOCANT! Cum repară un mecanic motorul avionului care urma să decoleze! (FOTO)

30 Mai 2015
ȘOCANT! Cum repară un mecanic motorul avionului care urma să decoleze! (FOTO)
Un pasager al unei curse aeriene, ce tocmai se pregătea să decoleze, a rămas stupefiat în momentul în care a văzut cum un mecanic de întreținere s-a cocoțat pe o scară și a început să lipească cu BANDĂ ADEZIVĂ unul din motoarele avionului.

Șocul nu a fost destul de puternic astfel încât să îl amorțească și să fie incapabil să imortalizeze evenimentul și să nu posteze imaginea pe Twitter, unde a făcut ravagii printre utilizatori.
"Întotdeauna am fost îngrijorat de faptul că avioanele sunt asamblate cu bandă adezivă :-s #finaldestination", a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Dar, contrat părerilor neavenite, nu este vorba de o simplă bandă adezivă, din cea pe care oricine o ține prin trusa de scule, ci de una special utilizată în toată industria aeronautică, cu ajutorul căreia se repară defecte minore, pentru a evita întârzierea decolării.

Compania aeriană a răspuns imediat postării asigurându-l pe pasager că nu a fost vorba decât de o acțiune de cosmetizare a aeronavei de zbor și că niciun element de structură nu era vizat de reparație.



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră