Cum a ajuns Morgan Freeman curva lui Tony Poptamaș

05 Aug 2015
Cum a ajuns Morgan Freeman curva lui Tony Poptamaș
Postările pe Facebook ale lui Tony Poptămaș au ajuns antologice. Pune omul o poză, se găsesc câteva sute de groupies online să dea like-uri. În goana după click-uri, omul bagă orice. Aplauzele contează.

Numai că în goana după aplauze, deseori te fură peisajul.

Acum câteva zile, Poptamaș a mai tras un tun. A găsit- sau a fabricat – o poză cu Morgan Freeman însoțită de un citat. „Cei slabi se răzbună, cei puternici iartă, cei inteligenți ignoră”. Moooamă – mi-au trebuit cinci mintre să pricep și alte zece să-mi revin. Profund. Foarte profund.

Am căutat pe net citate din Morgan Freeman. Am găsit și câteva pagini dedicate. NIMIC!
Am căutat citate din Nelson Mandela (nu râdeți, unii nu fac diferența). NIMIC!
Am căutat chiar citate din Samuel L. Jackson (aici puteți râde). TOT NIMIC!

În fond și la urma urmei problema nu este dacă a zis sau nu Freeman, replicile alea. Să zicem că le-a spus, iar rapsodul nostru a dus vestea mai departe. Corect, înseamnă că prețuiește valoarea. Atunci, de ce s-a semnat pe poză? De ce fotografia cu Freeman și citatul este semnată Tony Poptămaș? De ce se acreditează ideea că citatul îi aparține (poate) cântărețului, iar Freeman este doar cel care îl pune în valoare?

Și cum șosetele mele a ajuns Poptămaș să fie proprieterul lui Morgan Freeman? Și de ce lângă Morgan Freeman nu scrie Morgan Freeman ? Sau măcar Nelson Mandela? Și scrie...Poptămaș...

Poate că nu știm noi și Morgan Freeman joacă într-un film de Poptămaș. Sau poate Morgan Freeman a ajuns, pur și simplu, curva lui Poptămaș?

Who's my bitch, Morgan?
I am your bitch Tony. I am your bitch...
Generic de final! 


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră