VAI DE CAPU NOSTRU! Marte e retrograd în Scorpion!

08 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
VAI DE CAPU NOSTRU! Marte e retrograd în Scorpion!
Am auzit că e Marte retrograd în Scorpion. Păi bine, mă, și acuma spui? Nu știam io de ce văd lucrurile în alb și negru, că era Marte retrograd în zodia mea. 
 
A zis la mine la zodie că văd lucrurile în alb și negru. Greșit, doamna astrolog, eu nu văd lucrurile în nici un fel, că mi s-au rupt ochelarii și nu-mi găsesc ceva să-mi placă. 
 
Stau așa, fără să văd nimic. Nici alb, nici negru. Deci sînt de-a dreptu chioară cu Marte retrograd în Scorpion. 
 
A mai început și Anul Maimuței. Azi a început. Cică maimuța ne face irascibili. Mie-mi zici? Nu-mi prea plac maimuțele. Nici maimuțele, nici Maimuțele. 
Am citit că anul Maimuței de Foc ne încurajează să ne emancipăm. Uăt dă fac? Cum adică să ne emancipăm? 
 
Ce să facem ca să ne mai emancipăm puțin? Ți-ai spus vreodată, în cel mai intim gînd al tău, problema să te emancipezi? Te-ai rugat la Doamne-Doamne să te ajute să te emancipezi? 
 
„Doamne, te rog io mult de tot, ajută-mă să mă emancipez! Te rooooog! Vreau și eu să fiu emancipată!”. Nu știu ce-i aia să te emancipezi și nici nu-mi bat capu. Cică sîntem mai creativi. Hai, mă, pe bune? 
 
Deci maimuța aia care se caută de purici m-ajută pe mine să mă emancipez și să fiu mai creativă. 
 
Să fiu mai creativă la găsirea unei metode inedite de suicid, poate. Să găsesc o metodă să mă sinucid cu rigla. 
 
Să mă sinucid cu scara de la bloc. Sau poate cu factura de la Enel. Chiar! Uite o idee de suicid: să te sinucizi cu factura de la ENEL. Poți să-ți tai venele cu ea. Cool.
 
Cică e un an în care se poate întîmpla orice. De parcă anu trecut nu s-a putut întîmpla orice. Dacă-mi cade paharul cu apă de pe noptieră o să știu de ce, că e Anul Maimuței de Foc, în care s epoate întîmpla orice și sîntem emancipați și creativi. 
 
A zis o doamnă astrolog la televizor că Scorpionii sînt intransigenți în anul Maimuței de Foc. Bine. O să fac un grup pe feizbuc, „grupul celor cu marte retrograd în scorpion, emancipați, intransigenți și creativi, în anul maimuței de foc”. Să-mi dai și mie un like la pagină, pliz! 
 
Marte retrograd în Scorpion cică ne face nervoși. Și dacă n-ar retrograd am fi mai calmi? Eu nu cred asta. Eu cred că Marte retrograd în Scorpion nu ne face nimic. 
 
Că dacă sîntem nervoși, sîntem nervoși pe barba noastră. Și tot așa dacă nu sîntem nervoși, nu sîntem nervoși pe barba noastră. 
 
Eu știu asta de la un yoghin deștept, care zice că în fiecare moment alegem ce să fim.
 
Nu spusese nimic de Scorpioni și de Marte retrograd. 
 
Marte retrograd nu înseamnă decît că ăia care locuiesc în interiorul planetei (pentru că eu cred cu tărie că există viață ÎN Marte) amețesc mai repede și nu știu de la ce li se trage. Păi cum, băi, marțienilor, de la ce vi se trage? 
 
De la Marte retrograd în Scorpion vi se trage! Poate într-o altă viață o să fiu și eu marțiană. Abia aștept să văd cum e cu Marte retrograd în Scorpion, ÎN el. 
 
Adică în Marte. 
 
La mulți ani, de Anul Maimuței de Foc! Să curgă șampania!
 
 
 
 
 
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră