SCANDALOS! Lady Gaga, acuzată că l-a plagiat pe Fuego!

09 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
SCANDALOS! Lady Gaga, acuzată că l-a plagiat pe Fuego!
Un scandal-monstru a izbucnit în show-biz-ul internaţional, după ce adevărul a ieşit la suprafaţă! Fuego o acuză pe Lady Gaga de plagiat şi o cheamă în instanţă să-şi recupereze drepturile de autor, furate de această… ăăă... persoană. 
 
Că altfel n-avem cum să-i spunem. 
 
“Lady Gaga mi-a furat… de fapt nu mi-a furat, mi-a furat cu nesimţire melodia <mama> pe care a transformat-o în <ma-ma-ma-maaa>, sperînd că nu se prinde nimeni, dar uite că m-am prins eu. 
 
Această tîrîtură intelectuală, care nu merită denumirea de cîntăreţ, posedată animalic de demonul satanismului ce şi-a zis ea? Ia să intru io pe iu-tiub să-l caut pe Fuego, să văd ce-a mai compus, ca să-i fur o idee genială de-a lui. Şi aşa s-a născutleitmoyivul musical al melodiei <ma-ma-ma-maaa>, care numai versuri cretine are, nu ca ale mele, geniale”. A spus, pe bună dreptate revoltat, Fuego. 
 
De altfel, artistul o acuză pe Lady Gaga şi că şi-a tras pe ne-ve Favorit TV pe cablu şi că e puţin obsedată de el, pentru că-l urmăreşte mereu. 
 
“Sînt obsedată de el ca artist”, ar fi spus aceasta într-un moment de intimidate cu prietenii ei, artiştii, “vreau să ştiu tot ce face Fuego, îl zavistuiesc pentru calitatea demenţială a lucrărilor lui. 
 
Visul meu, dacă mă-ntrebi pe mine ce vise am, ei bine, visul meu e s-ajung şi io pe Favorit TV”, a mai spus aceasta. “Dacă penetrez pe Favorit, penetrez o lume-ntreagă. Vreau să fac un trio cu Irina Loghin şi cu el. Ȋţi dai seama ce spectacol senzaţional ar ieşi?”.
 
Artista a mai mărturisit, într-un interviu recent, că visează să cînte în deschiderea unui concert Fuego şi nu se lasă pînă cînd nu-şi îndeplineşte aceste scopuri vii. Deci să penetreze pe Favorit TV, să facă un trio cu Fuego şi cu Irina Loghi şi să cînte în deschiedere la Fuego.
 
E, prin urmare, un an plin de suspans profesional pentru Lady Gaga dar şi cînd o ajunge pe Favorit TV să te ţii! 
 
Pînă una-alta, ea a fost chemată în faţa instanţei ca să justifice acel refren <ma-ma-ma-maaa> şi să-i achite artistului prejudiciile artistice deduse din, practic, furtul intelectual, artistic sau cum să-i spunem pe care, ca o nesimţită, l-a comis. 
 
“You’ve been a very, very bag girl, Lady Gaga!”. 
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră