„Idris Elba – Fără limite”. O nouă serie la Discovery Channel.

23 Sep 2015
„Idris Elba – Fără limite”. O nouă serie la Discovery Channel.
Idris Elba, superstarul de la Hollywood, are toată lumea la picioare! Fiind un șofer cu multă experiență, își face singur toate cascadoriile și nu de puține ori a participat la curse de viteză şi raliuri. Urmăriţi-l pe starul britanic, în vârstă de 42 de ani, doborând recordul de viteză medie pe distanţa de o milă din Marea Britanie într-o nouă serie – Idris Elba: Fără limite. Actorul nu se multumeşte cu atât, testându-şi corpul, mintea şi curajul pe parcursul altor trei probe - raliu, acrobaţii aeriene şi curse de dragstere.

Emisiunea va avea premiera vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00.

Cea mai dificilă provocare



Idris a fost pasionat de viteză dintotdeauna, iar locul de muncă al tatălui său la fabrica Ford din Dagenham l-a inspirat încă de când era mic, mai ales că tot aici avea să lucreze și el. Însă pentru aceste sporturi nu e de ajuns să fii un fanatic al vitezei. Pentru a ieși învingător, Idris trebuie să învețe patru seturi de abilități diferite, pe care de obicei cei din domeniu le învață și le exersează timp de mai mulți ani. Pe parcurs, actorul își va testa corpul, mintea și curajul până la extrem, intrând în competiție cu profesioniști de top. Va beneficia de ajutorul câte unui mentor incredibil pentru fiecare dintre cele patru discipline: raliu auto, acrobații aeriene, curse de dragstere și un nou record de viteză pe uscat.

Pentru fiecare cursă va trebui să-și găsească și să-și modifice vehiculul potrivit. Și nu-i va fi deloc ușor, căci se va confrunta cu o multitudine de probleme, de la condiții meteo potrivnice și claustrofobie, până la spaima lui de înălțimi, gropile de pe șosele și numeroasele probleme tehnice care apar. Pentru Idris însă nu e de ajuns să participe. În fiecare cursă în care intră, are un singur țel: să învingă. Fără limite este un program care îl prezintă pe Idris Elba așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Îl urmărim așadar înarmat cu experiență zero, dar cu mult curaj, energie și tenacitate, căci Idris Elba: Fără limite surprinde toate momentele bune și mai puțin bune ale celei mai dificile provocări din viața lui. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră