În Italia, Raizing Hell cântă pentru Lemmy

02 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
În Italia, Raizing Hell cântă pentru Lemmy

Formaţia bucureşteană Raizing Hell, alături de trupele Digos Goat (hardcore-punk/ Italia) şi prietenii de la RoadKill Dogs (animal punk/ Italia), participă, pe 6 februarie, la concertul Raising Hell For Lemmy în clubul A.S.A. din orașul Atri – Italia (club A.S.A). Va fi un show cu mult rock’n’roll şi whiskey, urmat, în seara următoare, de un spectacol în clubul Orange Rock Cafe Pub din Pescara, înainte de revenirea la Bucureşti.

La această oră, Raizing Hell înseamnă Liv Decay -voce, chitară, Vlad Mr. Zombie – chitară, backing vocals, Pete Shadow – bass, backing vocals și Damien Thorn - tobe. În concertele din Italia, la tobe va evolua Constantin Bărbașelu.

Pentru Raizing Hell, Motorhead a fost principala influență
Raizing Hell este o trupă horror-punk/ rock'n'roll care „a ieșit din criptă” în toamna anului 2010, fondatorii ei fiind Liv Decay (ex-Howling Saints), împreună cu toboșarul Oly "Sinnister" Sinn și chitaristul Mr. Zombie (ex-Howling Saints). Principalele influențe „vin de la grupuri precum Motorhead, The Plasmatics, Wendy O. Williams, Misfits, Nekromantix, Blitzkid, Demented Are Go, The Creepshow, Joan Jett, Meteors etc., din filme & romane horror, din biografiile ucigașilor în serie, în general din tot ce este înfricoșător și horror”.

Noul disc a fost înregistrat la Taine Multimedia Studios
În decembrie 2011 a apărut primul EP, „Psychoholics Unanimous”, urmat în ianuarie 2013 de “Chainsaw Ballads”, un split EP cu două trupe britanice, Thirteen Shots și Trioxin Cherry, apărut la Psycho A Go-Go Records. Primul disc long play, „Of Ghouls and Men”, a apărut în octombrie 2013 și a fost promovat într-un turneu împreună cu grupul Daily Noise Club (Sofia, Bulgaria). Raizing Hell, se pregătesc de lansarea celui de-al doilea album, intitulat “Monsters Prefer Blondes”, ce a fost înregistrat la Taine Multimedia Studios, sub atenta supraveghere al lui Andy.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră