Unde mergem? Concerte în Bucureşti

05 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte în Bucureşti

Vineri, 5 februarie, Firma va susține primul concert electric din nou an, în Club Control. La inceputul anilor 2000 Firma a avut mare succes cu piese precum 'La Orbire', 'Nimeni' și 'Important', ce au fost difuzate în heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone dar și pe VH1 si MtvEurope. În 2014, după o lungă pauza, Firma a revenit în forță și a lansat un prim volum al albumului „Descântece”.


Astazi începe seria de evenimente DARK SIDE NIGHTS 3 în fabrica, unde persoanele cu handicap beneficiază de gratuitate. Capacitatea sălii s-a mărit la 400 de locuri. Accesul publicului începe la ora 20:00 iar programul concertelor este Nouă ani lumină: 21:00-21:40, Harlequin_Jack: 22:00-22:40, The Kryptonite Sparks: 23:00-


Soul Serenade cântă la Jazz Pong pe 5 februarie, Trio-ul acustic oferind o combinație între chitară slide, voci, mandolină, muzicuță și tamburină. Trebuie spus ca În martie 2013, a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge). In ultimii ani a participat la mai multe festivaluri precum Blues Sur Seine” din Franța , „Blues After Work” 2013 (Luxembourgh), „Sofia Blues Meeting” (Sofia), dar si la Dichis 'n' Blues, Jazz in the Park , Bulz&Blues , „CloverFest Muscel” si Street Delivery 2013 (România).


Concert de muzică folk în clubul evarză, cu trei prieteni, cu toţii câștigători ai Festivalulului Naţional Om Bun. Din Constanța, Vali Petcu - Om Bun 2013, din Rîmnicu Sărat – Buzău, Dan Manciulea - Om Bun 1994 şi din Berca - Buzău, Nicu Zotta - Om Bun 2008


Trooper va concerta la Hard Rock Cafe pe 5 februarie când va prezenta publicului piese precum „Tari ca munţii”, „Amintiri” sau „Strigăt” într-o seară de rock autentic. În cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat şapte albume de studio, a cântat pentru peste 600.000 de oameni, în mai mult de 600 de concerte. A colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.


În clubul Pasaj, vineri 5 februarie cântă trupa Cortez, una dintre cele mai renumite nume ale scenei de cover din România. Sâmbătă, la cererea publicului, concert Pasager, cu un program ce include piese din repertoriul Van Halen, Deep Purple, AC/DC. Iar duminică 7 februarie, de la ora 20.00, se râde pe săturate cu trupa de improvizație Obligo.


Trupa BreathLast (foto) aniversează 5 ani de existență pe piața muzicală cu un concert în Club Fabrica, pe data de 6 februarie, Alături de BreathLast va mai urca pe scenă și Chaos Cult, o trupă de metal extrem din București, formată în 2013. BreathLast a luat fiinta în 2010, avand la inceput un stil muzical apropiat de alternativ / nu-metal, dupa care, in urma unor schimbări de componență a ajuns în sfera post hardcore/ metal. Aş mai adăuga faptul că BreathLast cântă la fel de bine şi acustic, dovadă fiind EP-ul „Maluri”, apărut la Universal România.


Pe 6 februarie va avea loc un concert tribut în H pentru a celebra ziua legendarului Bob Marley. Pe scenă va urca Johnny King alături de alți invitaţi speciali: Mike Diamondz, Jo, Skizzo Skillz, Uddi, Karie şi Ja'Mike. Cu aceasta ocazie, vor fi interpretate piese precum „Could You Be Love”, „No Woman No Cry”, „I Shot The Sheriff” sau „One Love”.


Sâmbătă, 6 februarie, Green Hours prezintă: Some Like It Hot, un show prezentat de Cătălina Beța - voce, Cătălin Milea – sax si Albert Tajti – pian. Seara va curge pe ritmuri de swing sau balade jazz din repertoriul american, cântece făcute celebre de voci marcante ale secolului trecut, cum sunt Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nancy Wilson etc.
Duminică, 7 februarie, la Green Hours este Jazzy Tarot, un spectacol muzical prezentat de Mircea Tiberian feat. The Twisters, grup feminin a capella.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră