Eurovision 2015. "Heisenberg. Alături de gașca lui de tați", comentarii delicioase în jurul prestației României

24 Mai 2015
Eurovision 2015.
Printre elementele inedite ale concursului Eurovision din acest an cap de afiș este înfrățirea cu Australia, asta după ce se răspândise anterior prin țări asiatice, nedumerind școlarii care de abia au început să buchisească geografia.

Participarea României nu a făcut furori prin melodia prezentată în concurs, dar a rupt gura târgului în comentariile de pe Twitter născute de înfățișarea solistului trupei Voltaj, care a fost comparat cu Pittbull, fostul portar francez Fabien Barthez, tenisman-ul Andre Agassi sau chiar cu personaje de film sau benzi desenate - Lex Luthor sau nemilosul Darius, împăratul persan din "300".
"Solistul României seamănă cu Pitbull", "Îmi place sosia lui Barthez de România", "Nu mi-am dat seama că participă Andre Agassi la Eurovision, din partea României" - ca să cităm doar câteva dintre comentariile apărute pe rețeaua de socializare.





The Guardian, în comentariul live pe care l-a făcut evenimentului, l-a comparat pe Călin Goia cu popularul personaj Walter Heisenberg din serialul "Breaking Bad".
"Nu suntem experți, dar presupunem că în română Voltaj înseamnă Heisenberg. Alături de gașca lui de tați. E un fel de Coldplay, practic, doar că e cu un bărbat de 55 de ani cu o șapcă de baseball pe cap", a notat publicația britanică în ediția sa online.



Alte stiri din Muzica

Ultima oră