Alina Gorghiu spune că legea ei bună, citează despre "oameni neplacuți", si e de părere că nu s-a făcut înțeleasă

07 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Alina Gorghiu spune că  legea ei bună, citează despre

Nicio lege nu e perfectă, este părerea co-președintelui PNL Alina Gorghiu. "Legea prevenției în sănătate este însă o lege bună și toate prevederile ei sunt eminamente pozitive pentru cetățeni. Îmi pare rău că nu a fost citită. Sau înțeleasă.", a postat doamna Gorghiu pe Facebook.

După toate elucubrațiile de ieri, iată și un articol care face lumină", adauga doamna Gorghiu și citează un site aproape anonim. Titlul articolului pe care il citeaza sefa PNL este: "Să previi prevenția. Sau cum să faci parte dintr-o categorie aparte de oameni neplăcuți" și este construit în jurul "bietei Alina Gorghiu". De asemenea, romanii care nu sunt de acord cu proiectul de lege al doamnei Gorghiu sunt denumiti "revoluționari de tastatură" si aflăm că rozul înseamnă moarte.

"Să promovezi o campanie mincinoasă împotriva unei legi care ar putea salva multe vieți e un mod josnic de face politică", a Gorghiu pe Facebook, după ce preșsdintele Camerei Deputaților, a declarat că e inuman ca, după ce ai cotizat o viață la sistemul de sănătate, să fii obligat să îți plătești tratamentul.

Alte stiri din Politic

Ultima oră