Dragnea: Nu vreau să-l mai văd pe Cioloș în Palatul Victoria

11 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Dragnea: Nu vreau să-l mai văd pe Cioloș în Palatul Victoria

Liderul social-democrat a fost provocat de realizatorii emisiunii să spună câteva despre mai mulţi oameni politici şi unde îi vede pe aceşti ani într-un an sau doi.

"Nu îmi doresc să mai fie la Palatul Victora sau cel puțin nu îmi doresc să mai fie în funcția de prim-ministru. La anul cred că va fi într-o instituție internațională, în Europa sau în Statele Unite", a spus Dragnea despre premierul Dacian Cioloş. 

"Îl văd din ce în ce mai des pe domnul premier Dacian Cioloș, un premier tehnocrat, că vorbește deja în numele societății. În foarte multe rânduri, domnul Cioloș vorbește în numele societății, știe foarte bine ce se întâmplă în societate, deja toată societatea, în viziunea dumnealui, vrea anumite lucruri. E puțin surprinzător că totuși un premier tehnocrat, care n-a fost votat de cetățeni, vorbește deja ca și cum ar avea deja o legitimitate foarte mare cum, de exemplu, are președintele Iohannis, care a fost votat de peste 6 milioane de români. Eu aș fi mai rezervat în a face asemenea afirmații, pentru că societatea în ansamblul ei nu s-a exprimat", a conchis preşedintele PSD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră