Mezoterapia lipolitica, tratament impotriva grasimilor localizate

28 Aug 2015
Mezoterapia lipolitica, tratament impotriva grasimilor localizate
Mezoterapia este o procedura minim invaziva, nedureroasa, care consta in introducerea in piele a unor cocktail-uri de substante care au proprietatea de a topi tesuturile de grasime.

Substantele sunt introduse cu ajutorul unor ace foarte fine, la diferite profunzimi, pentru a reusi sa disperseze intreaga zona de aglomerare adipoasa, facilitand si drenajul limfatic în locurile tratate.

Cea mai cautata este mezoterapia impotriva celulitei de la nivelul coapselor; se incepe prin aplicarea unei creme anestezice cu care se sta 45 de minute, apoi injectarea propriu-zisa care dureaza, in functie de marimea zonei tratate, intre 30 de minute si o ora.
Tratamentul este urmat de un usor masaj pentru ca substantele sa difuzeze uniform in tesut. In timpul tratamentului se simt mici furnicaturi, dar nimic dureros, iar cateva ore dupa, raman niste semne usoare in locul injectarilor.
Sunt necesare 6-8 sedinte, la interval de o saptamana, pentru ca tratamentul sa fie eficient.

Mai multe despre calitatile mezoterapiei si aplicabilitatea ei in dispersia diferitelor aglomerari de tesut adipos, efecte si beneficii puteti citi pe blogul Danei Sota - danasota.com

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră