VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre pubertate, chiar și despre cum se fac copiii!

25 Mai 2015
VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre pubertate, chiar și despre cum se fac copiii!
Pornind la realizarea unui program pe tema pubertății, destinat educării copiilor și adolescenților norvegienii au ales un stil direct și cinstit, fără pudibonderie și falsă complezență.

Seria de documentare ale programului educativ Newton oferă răspunsuri medicale la tot ceea ce se întâmplă în corpul nostru în extraordinara transformare care ne duce de la stadiul de copil la cel de adult.
Cum crește scheletul, de ce sângerează fetele, despre coșuri și ejaculări involuntare. Ce se întâmplă cu sânii fetelor și cu organele sexuale, cum se schimbă vocea și cum emoțiile de tot felul ne răvășesc.

Episodul final cuprinde informații despre actul sexual, la modul clini și pe cât se poate de pragmatic, folosindu-se modele ale organelor genitale, ceea ce ar putea ultragia pe unii dintre părinți.
Dar, până la urmă, e mult mai bine dacă educația sexuală și informațiile pe care orice adolescent ar trebui să le cunoască despre sex sunt primite de la factori cât se poate de responsabili și nu dintr-o revistă sau vreun film, care au ca unic scop doar profitul.

Clipurile video sunt subtitrate în limba engleză.



 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră