Chinezii îşi continuă ofensiva. 91 de milioane de euro oferite pentru Hulk

05 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Chinezii îşi continuă ofensiva. 91 de milioane de euro oferite pentru Hulk

Londonezii au respins oferta, Abramovici are planuri mari pentru sezonul viitor dar surprinde suma uriaşă oferită. Uriaşă? În replica parcă , alt club din China, Shanghai Shenghua a oferit 91 de milioane de euro pentru brazilianul Hulk de la Zenith Sankt Petersburg. Ruşii au respins oferta mai ales că echipa este calificată în primăvara Ligii Campionilor.

 

 

Să mai reamintim că în aceasta iarnă, cluburile chineze au fost extrem de active cheltuind pe piaţa transferurilor, până acum,aproape 260 de milioane de euro.

 

Mai trebuie spus ca deja circulă zvonul că Yaya Toure de la City este ademenit cu un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon, ceea ce ar face din acesta cel mai bine plătit jucător din lume.

 

 

Trebuie reamintite,în acest mercato chinezesc, cele 26 de milioane de euro oferite pentru Ramires de la Chelsea, 42 de milioane de euro pentru Jackson Martinez de la Atletico dar  şi cele 50 de milioane de euro plătite pentru Teixeira de la Şahtior Doneţk.

 

Sumele mari de bani aruncate de chinezi  pe piaţa transferurilor vor duce la creşterea preţurilor jucătorilor ceea ce va crea mari dificultăţi cluburilor europene.

Acestea vor fi nevoite să cheltuiască mai mult cu transferurile dar şi cu salariile, deoarece jucătorii vor fi ofertaţi cu sume astronomice.

Alte stiri din Sport

Ultima oră