Maria Șarapova, mesaj de ULTIMĂ ORĂ după scandalul de dopaj (VIDEO)

10 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Maria Șarapova, mesaj de ULTIMĂ ORĂ după scandalul de dopaj (VIDEO)

"Masha" le-a mulțumit fanilor care au rămas alături de ea și au susținut-o, anunțând, totodată că este hotărâtă să revină în competiție.

Șarapova și-a început mesajul pe Facebook mărturisind că a primit o mulțime de mailuri după conferința de presă.

"Când m-am trezit ieri dimineață, am găsit inbox-ul plin de mesaje de dragoste și compasiune. În câteva ore de la anunțul meu, mi-ați arătat susținere și loialitate, pe care cineva se așteaptă să le primească atunci când este în vârful carierei. Vreau să știți că toate cuvintele voastre minunate mi-au readus zâmbetul pe față", scrie rusoaica.

"Nimic nu îmi trecea prin minte la 6 dimineața cu excepția faptului că sunt hotărâtă să joc tenis din nou și sper să am șansa să fac asta. Îmi doream să nu fiu nevoită sa trec prin asta, însa s-a întâmplat și o s-o fac", continuă Masha.

"Sunt hotărâtă să joc din nou și sper că voi avea șansa să o pot face, iar mesajele voastre m-au încurajat enorm. Acest mesaj nu are alt scop decât acela de a vă mulțumi. Vă mulțumesc foarte mult!", a încheiat Șarapova.

În vârstă de 28 ani, Maria Șarapova are în palmares cinci titluri de Mare Șlem, ultimul dintre ele cucerit în 2014, la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep.

Rusoaica a recunoscut luni seara, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost depistată dopată la Australian Open. Ea a precizat că a fost vorba despre o neglijență pe care și-o asumă, ea consumând un medicament pe bază de meldonium pe care îl utilizează de zece ani pentru a se trata.

Șarapova a spus că nu a verificat lista substanțelor interzise, motiv pentru care nu a știut că nu are voie să utilizeze respectivul medicament.

Maria Șarapova a fost suspendată provizoriu de Federația Internațională de Tenis până în momentul în care cazul său va fi analizat de o comisie independentă.

În cazul în care va fi găsită vinovată pentru dopaj, rusoaica riscă o suspendare maximă de patru ani.

Alte stiri din Sport

Ultima oră