Pedalează pentru a învinge autismul

26 Mai 2015
Pedalează pentru a învinge autismul
A inceput numaratoare inversa pana la startul Rocket Bike Fest, eveniment de ciclism cross country care se va desfasura duminica, 31 mai, cu incepere de la ora 9:30, in Padurea Cernica din judetul Ilfov. “Pedalez, ma distrez, donez” este indemnul sub care se va desfasura evenimentul ce are ca scop sprijinirea unui stil de viata sanatos si promovarea ciclismului ca mod de petrecere a timpului liber.

Concursul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, fiind o competiție dedicată familiilor, copiilor, pasionaților de natură, pasionaților de ciclism și performerilor în acest sport. Obiectivul principal este conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Organizatorii competitiei de la Cernica sunt Asociatia Help Autism si BikeXpert au pregatit trasee care se potrivesc oricui, indiferent ca este vorba de participanti la categoria Family, Juniori, Hobby, Race sau Copii. “Pedalând poți să oferi șansa la continuarea terapiei gratuite a copiilor cu autism și poți să deschizi drumul terapiei pentru noi copii, ce urmează să fie primiți în familia Help Autism. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația Help Autism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism”, anuntat organizatorii.

Taxa de participare la Rocket Bike Fest Cernica 2015 porneste de la 25 de lei si poate ajunge pana la 80 de lei, in functie de categoria aleasa. Startul va avea loc la Cabana AGVPS Cernica, unde se poate ajunge trecand pe langa Aventura Parc Cernica.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră