Premii in valoare de 4.000 de euro la Cursa Dunarii Calarasene

31 Aug 2015
Premii in valoare de 4.000 de euro la Cursa Dunarii Calarasene
In perioada 12-13 septembrie se va desfasura Cursa Dunarii Calarasene, competitie de ciclism ce se va desfasura in Municipiul Calarasi si localitatile din apropiere. Intrecerea sportiva se afla la cea de-a doua editie si va aduna la start atat ciclisti profesionisti, cat si amatori, toti fiind atrasi de premiile in valoare de 4.000 de euro puse la bataie de catre organizatori.

Sambata, 12 septembrie, va avea loc "Clasica" de 71,5 kilometri, ultima etapa a Road Grand Tour 2015, cursa la care se vor alinia cei care prefera sa pedaleze pe sosea. In aceeasi zi se va tine Campionatul National de Tandemuri, prima astfel de intrecere de la noi din tara dupa o pauza de 25 de ani. De asemenea, in program mai este trecuta si o intrecere pentru copiii cu varsta mai mica de 7 ani.

A doua zi, duminica, 13 septembrie, ciclistii se vor muta pe insula care desparte Bratul Borcea de Dunarea Veche, acolo unde se va desfasura o cursa pe o distanta de 53 de kilometri. “Este o cursa offroad unica in Romania. Incepe cu traversarea Bratului Borcea cu barca, iar startul si finisul vor avea loc pe Plaja Mare. Este un traseu mirific, cu nisip fin, drumuri de caruta si poteci prin paduri, pe dig, prin lanuri de floarea soarelui si plantatii de Paulownia”, anunta organizatorii. In aceeasi zi se va desfasura si cursa destinata familiilor.

Alte stiri din Sport

Ultima oră