Sezonul de vara la sarituri cu schiurile se incheie la Rasnov

25 Sep 2015
Sezonul de vara la sarituri cu schiurile se incheie la Rasnov
Federatia Internationala de Schi a programat incheierea sezonului de vara in Romania, la Rasnov, acolo unde in acest week-end va avea loc o competitie internationala de sarituri cu schiurile.
Intrecerile au inceput inca de ieri, cand a debutat Cupa Carpati, insa maine miza va fi si mai mare pentru ca saritorii vor lua parte la FIS Cup.

In localitatea de la poalele Masivului Postavaru sunt prezenti acum nume de referinte din lumea sariturilor cu schiurilor. Frații Cene și Domen Prevc din Slovenia, Kristof Mieteus și Kristof Biegun din Polonia, Danny Queck și Michael Dreier din Germania, săritori de elită, cu etape de Cupă Mondială la activ, sunt deja pe baza de pe Valea Cărbunării.

Sâmbătă și duminică sunt programate întrecerile din cadrul FIS Cup, competiție foarte importantă pentru palmaresul săritorilor cu schiurile, după ce federația internațională a stabilit ca rezultatele obținute să conteze pentru stabilirea cotelor de participare a sportivilor din fiecare țară la competițiile majore pentru sezonul ce urmează. Astfel, la Rasnov va fi stabilit castigatorul sezonului de vara.

Maine, intrecerea fetelor va debuta la ora 11:00, in vreme ce baietii vor concura de la ora 15:30. Duminica, competitia feminina va incepe la ora 11:00, iar baietii vor incerca sa impresioneze asistenta de la ora 14:00. Intrarea spectatorilor este libera.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră