Rezultate bombă în Premier Legue: Chelsea şi Liverpool au fost învinse acasă !

29 Aug 2015
Rezultate bombă în Premier Legue: Chelsea şi Liverpool au fost învinse acasă !
În meciul cu numărul 100 pe teren propriu în Premier League, cu Chelsea, Jose Mourinho a pierdut cu 1 - 2 partida cu Crystal Palace. Pentru Chelsea a marcat Falcao 79′ (primul lui gol de când a venit de la Man United) respectiv Sako 65′  şi Ward 81′. După meci, Mourinho a declarat, previzibil, că echipa lui nu a meritat să piardă, un egal ar fi fost mai echitabil.

Liverpool a luat bătaie cu un scor categoric: 0 - 3 cu West Ham, golurile oaspeţilor fiind înscrise de Lanzini 3′ , Noble 29′  şi Sakho 90′. Este pentru prima oară din 1963 încoace, când West Ham câştigă pe Anfield, într-un meci în care s-au acordat două cartonaşe roşii, câte unul pentru fiecare echipă.

Alte rezultate: Newcastle 0 - 1 Arsenal, Aston Villa 2 - 2 Sunderland, Bournemouth 1 - 1 Leicester, Man City 2 - 0 Watford, Stoke 0 - 1 West Brom, Tottenham 0 - 0 Everton. Mâine Man United (locul 4) merge în Ţara Galilor unde o întâlneşte pe Swansea (locul 8). În caz de victorie, United ar putea urca pe locul 2 în Premier League. Pe primul loc este Man City cu un parcurs fără greşeală, patru victorii din patru, golaveraj 10-0. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră