Rinat Ahmetov despre Mircea Lucescu:" Este un mare prieten al meu si un om intelept"

29 Iul 2015
Rinat Ahmetov despre Mircea Lucescu:
Astazi, Mircea Lucescu a implinit 70 de ani iar numeroase personalitati din fotbal, si nu numai, s-au grabit sa-l felicite. Un mesaj aparte i-a adresat Rinat Ahmetov, patronul clubului Sahtior Donesk. Mesajul a fost postat pe site-ul oficial al clubului.

"Să fiu sincer, mă aşteptam la o sărbătoare diferită. Credeam că vom sărbători ziua ta pe Donbass Arena, împreună cu 50.000 de fani, unde am fi scandat din toată inima "îţi mulţumim". Îţi mulţumim pentru Cupa UEFA. Îţi mulţumim pentru cele opt titluri naţionale. Îţi mulţumim pentru cele cinci trofee ale Cupei şi cele şapte Supercupe ale Ucrainei. Îţi mulţumim pentru faptul că Şahtior a câştigat 21 de trofee cu tine. Îţi mulţumim pentru că am devenit respectaţi în Europa. Îţi mulţumim pentru faptul că etalăm perfomanţe deosebite şi spectaculoase. Dragă Mircea! M-am bucurat de marele privilegiu de a lucra cu tine - 12 ani la rând, ai fost antrenorul principal al echipei Şahtior Doneţk. În această perioadă, am devenit buni prieteni, înţelegându-ne perfect unul pe altul, chiar fără cuvinte.


Dacă mă întreabă cineva "ce ai spune de Mircea Lucescu?", prima dată aş spune: Este un mare prieten al meu. Un om cu o inimă mare, sincer şi sentimental. Un om devotat echipei Şahtior, care, în cel mai dificil moment al nostru, nu ne-a părăsit pentru o altă slujbă, deşi era căutat. Un om foarte înţelept. Şi lucrul adevărat pe care trebuie să-l spun este acesta: Mircea Lucescu este un mare antrenor! Vreau să spun că el iubeşte Şahtior, iar Şahtior i-a înscris deja numele în istoria sa, cu litere mari de aur.


Mircea, eu te salut de ziua ta şi îţi doresc "La mulţi ani". Şi lasă visul tău, visul nostru comun şi visul tuturor fanilor noştri să devină realitate cât mai repede - îmi doresc să revenim împreună pe Donbass Arena.La multi ani! Si fii fericit!”

Alte stiri din Sport

Ultima oră