Se apropie startul Macin Mountain Fun 2015

25 Mai 2015
Se apropie startul Macin Mountain Fun 2015
Amatorii de mountain bike primesc o provocare inedita. La inceputul lunii viitoare, pe 6 iunie, va avea loc Macin Mountain Fun 2015, concurs care de la an la an a crescut tot mai mult. Anul acesta, taxa de participare este de 60 de lei, iar programul anuntat de catre organizatori nu se adreseaza doar celor care alearga. 2015 aduce in Muntii Dobrogei si un concurs de alergare montana. Astfel, pe langa “clasicul” Macin XC – cursa de mountainbike – a aparut si Macin Cross, un cross montan intins pe o distanta de 12 kilometri si care se va desfasura in paralel cu cel de biciclete.

Mai mult decat atat, la cursa pentru copii nu exista taxa pentru participare. Evenimentul este facut in cel mai profesionist mod cu putinta. Vor exista puncte de service inainte de start, iar participantilor li se vor pune la dispozitie cele mai eficiente substante energizante.

Concursul se va desfasura in Muntii Macinului, in apropierea comunei Greci, din judetul Tulcea. Startul se va da din padurea aflata langa formatiunile pietroase denumite Pietrele Mariei. Vor exista probe atat pentru amatori, cat si pentru experti. Macin Mountain Fun 2015 nu se adreseaza fitosilor, ci are ca public tinta oamenii care iubesc natura. In ceea ce priveste cazarea, organizatorii au anuntat ca ofera spatiu de campat pentru cei care doresc sa doarma in cort. Detalii complete despre acest eveniment gasiti la www.mxc.bikeworks.ro. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră