Bamboo Bike, bicicleta cu care poţi să iei ochii oricărei femei

21 Mai 2015
Bamboo Bike, bicicleta cu care poţi să iei ochii oricărei femei
Ai bani multi si vrei sa-ti cumperi o bicicleta? Poftim una de aur! Veloboo este foarte usor de remarcat. Componentele sale sunt placate cu aur, cadrul este din bambus si costa 37.500 de euro. Un fleaca pentru baietii smecheri care se distreaza week-end in cluburile de fite de pe Litoral.

Daca te crezi norocos ca ai vazut sau chiar ai mers cu biciclete precum Focus Izalco Max 1.0 sau Merida Reacto inseamna ca nu stii ce se petrece in aceste zile la Monte Carlo, cu ocazia LikeBike, “salon” destinat doar modelelor exclusiviste. Veloboo a dat lovitura cu bicicleta de aur. Asa I se spune, chiar daca nimic de pe aceasta bicicleta nu este din aur masiv.

Cadrul din bambus reprezinta o inovatie. O smecherie, ca sa inteleaga si baietii de bani gata, sau o adevarata extravaganta, pe intelesul fetelor vesele. Chiar daca nu este un material clasic, este incredibil de puternic si se comporta foarte bine in lupta cu vibratiile. Furca, in schimb, este din otel inoxidabil. Vibratii, otel! Fetelor? Cele mai multe dintre componente sunt piese obisnuite. Saua, de exemplu, este de la Selle Italia. Chiar daca este o bicicleta de aur si costa cat un SUV, Veloboo, din punct de vedere tehnic, este banala.

Diferenta este facuta doar de faptul ca finisajele sunt placate cu aur de 24 de karate. In aceste conditii, este greu de crezut ca cineva o sa fie atat nebun incat sa se inghesuie si sa-si cumpere o asemenea bicicleta. La nivel mondial, se vor fabrica numai 30 de bucati! Una sigur ajunge la Mamaia!

Alte stiri din Sport

Ultima oră