VICTORIE! Bute l-a ÎNVINS prin K.O. pe Andrea di Luisa. "Am lipsit mult, dar sunt înapoi la treabă!"

16 Aug 2015
VICTORIE! Bute l-a ÎNVINS prin K.O. pe Andrea di Luisa.
După un an și șapte luni de absență de pe ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute a urcat din nou în ring. Pugilistul român a obținut a 32-a victorie la profesioniști, a 25-a prin K.O., duminică, în fața italianului Andrea di Luisa, deținătorul titlului EBU-EU la categoria supermijlocie, într-un meci disputat la arena Centre Bell din Montreal.

Bute l-a trimis la podea pe di Luisa în repriza a patra, cu un croșeu de stânga, acesta s-a ridicat când arbitrul a ajuns cu numărătoarea la opt, dar a renunțat la luptă după ce antrenorul său a aruncat prosopul. Partida era programată să se desfășoare pe durata a 10 reprize

"Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut", a spus Lucian Bute imediat după meci.

Dacă Lucian Bute avea 31 de victorii la profesioniști, dintre care 24 prin K.O., și 2 eșecuri, în fața lui Jean Pascal și a lui Carl Froch, Andrea Di Luisa avea un palmares de 17 succese la profesionişti (13 K.O.-uri) şi 2 eşecuri, ambele prin K.O. Toate luptele italianului au avut loc în propria ţară.

Lucian Bute și-a apărat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani, în 9 meciuri, record de durată pentru un pugilist român la profesioniști. În întreaga istorie a boxului profesionist, doar patru români dețin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu și Lucian Bute.

Alte stiri din Sport

Ultima oră