Viitorul sună bine pentru Ianis Hagi! Fiul "Regelui", la primul său GOL în Liga I. Vezi EXECUȚIA DE SENZAȚIE a tânărului de 16 ani (VIDEO)

30 Mai 2015
Viitorul sună bine pentru Ianis Hagi! Fiul
Ianis Hagi, în vârstă de 16 ani, 7 luni şi 7 zile, a marcat primul său gol în Liga I la primul meci ca titular. Viitorul nu a reuşit însă să câştige cu FC Botoșani, scorul final fiind 4 la 4, iar moldovenii urmând să se pregătească de preliminariile Europa League.

În comparație, primul gol al tatălui său în Liga I a fost când Gică Hagi avea 17 ani, 9 luni și 2 zile.

Ianis Hagi este al doilea cel mai tânăr marcator din acest sezon, fiind depășit de Carlo Casap (16 ani şi 5 luni), care a marcat în acelaşi meci, cu FC Botoşani.

"Sunt foarte fericit după primul gol în Liga 1! Eu m-am născut cu presiune asupra mea, deci nu o să fie greu din acest punct de vedere pentru mine. Nu trebuie să mă opresc aici, trebuie să sper mereu la mai multe. Vreau să joc titular, de asta trag tare la antrenamente. Depinde însă numai de mine! Încă sînt mic, nu am numele lui tata în fotbal, doar îl port pe tricou, dar trebuie să-l şi confirm. Nu am nevoie de un cadou, e destul că am jucat titular. Vreau să-l felicit şi pe Carlo Casap! Avem o generaţie bună la Academie! E un sezon împlinit", a declarat Ianis Hagi la Digi Sport.

"Echipa a jucat bine, am avut ocazii, am revenit de la 0-2, lucru important, dar am marcat și trei goluri. Au marcat doi puști de 16 ani, dar îi felicit pe toți jucătorii. Totuși, am vrut la final să văd toți fotbaliștii din Academie. Sunt fericit pentru Ianis, dar se poate și mai bine, a fost examenul lui, la primul meci din postura de titular", a declarat după meci Gheorghe Hagi, la finalul meciului de la Botoșani.

Alte stiri din Sport

Ultima oră