Viorel Simion a câștigat titlul mondial WBF!
Pugilistul român s-a impus prin KO tehnic în fața ungurului David Kis

29 Aug 2015
Viorel Simion a câștigat titlul mondial WBF! <br />Pugilistul român s-a impus prin KO tehnic în fața ungurului David Kis
Gala profesionistă Kombat Fest, găzduită de Patinoarul din Galați, a avut două meciuri cu interes ridicat.

În main event, Cristian Ciocan l-a învins la puncte pe Sherman Williams (Bahamas) și a obținut a 18-a victorie la profesioniști. Lucian Bute a fost printre oaspeții de seamă care au aplaudat victoria celui supranumit „Hammer”.

Decizia arbitrilor a fost unanimă, iar meciul s-a desfășurat pe durata a zece reprize, la categoria grea. Cristian Ciocan (27 ani), a revenit în ring pentru prima dată după ce a fost întrecut prin KO tehnic de britanicul Tyson Fury în februarie. Sportivul nostru a dominat meciul cu un adversar mult mai în vârstă, Williams împlinește 43 de ani pe 1 septembrie, dar care l-a pus încercat serios pe Cristian Ciocan. Pentru Williams, acesta este al 15-lea eșec.

Într-un alt meci important, Viorel Simion a câștigat titlul mondial WBF la categoria pană, în fața unui sportiv din Ungaria. Simion (33 ani) a câștigat prin KO tehnic în repriza a treia împotriva lui David Kis (20 ani). Simion a ajuns la 19 victorii la profesioniști (9 KO) și o înfrângere.

Alte rezultate din gala de la Galați:

- categoria welter (4 reprize)
Amansio Paraschiv (România) victorie la puncte în fața lui Nando Calzetta (Italia)

- categoria pană
Sorin "Pantera" Tănăsie (România) victorie prin KO tehnic în repriza a doua cu Sillah Cosby (Ghana)

- categoria cruiser
Cezar Juratoni (România) victorie prin KO tehnic în repriza a doua cu Janos Finfere (Ungaria)

Alte stiri din Sport

Ultima oră