FestCO 2015: Club de lectură la Sala Studio a Teatrului de Comedie

29 Mai 2015
FestCO 2015: Club de lectură la  Sala Studio a Teatrului de Comedie
Sâmbătă 30 mai, în cadrul Festivalului Comediei Românești – festCO 2015, de la ora 18.00 va avea loc Clubul de lectură festCO, la Sala Studio a Teatrului de Comedie.
Ca în fiecare an, în cadrul clubului de lectură festCO se vor citi fragmente din textele câștigătoare la Concursul de Comedie Românească, ediția a X-a.

Juriul care a desemnat textele câștigătoare a fost format din: Adrian Lustig, Dorina Chiriac și Dragoș Huluba. Spectacolul lectură îi va avea ca invitați pe actorii: Virginia Mirea, Florin Dobrovici, Delia Nartea, Smaranda Caragea, Dan Rădulescu, Anghel Damian, Dragos Huluba, Alex Bogdan.
Textul câștigător la Concursul de Comedie Românească și lecturat anul trecut, în cadrul clubului de lectură festCO 2014 - „La vita e bella” de Radu F. Alexandru a fost montat de Vlad Cristache, la Teatrul de Comedie în stagiunea curentă.
Cei trei câștigători ai Concursului de Comedie Românească vor fi anunţaţi presei şi publicului prezent în sală, duminică 31 mai în cadrul Galei Comediei Românești. 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră