Spectacolul de teatru „Însemnările unui nebun” deschide stagiunea la ARCUB

03 Oct 2015
 Spectacolul de teatru „Însemnările unui nebun” deschide stagiunea la ARCUB
Odată cu venirea toamnei, teatrul revine în atenția pasionaților de povești puse în scenă. La ARCUB Batiște, stagiunea este deschisă cu una dintre cele mai iubite producții teatrale: „Însemnările unui nebun”.

Bazat pe celebra nuvelă a lui Gogol, spectacolul aduce în atenția spectatorilor un subiect actual al vremurilor noastre, reușind să marcheze felul în care dezechilibrul și nesiguranța reușesc să pătrundă în viețile tuturor. Impactul emoțional este puternic, spectacolul punând lumii o oglindă în față care arată felul în care grijile și neliniștile reușesc să acapareze mintea.

„Însemnările unui nebun” este un spectacol unic, în care umorul şi drama se întrepătrund pe măsură ce nebunia, creatoare de lumi paralele, acaparează mintea personajului principal, măcinat de tristeţe şi frustrări.

Când singurătatea şi lipsa de perspective ajung să ne chinuie, unica posibilitate de evadare din realitatea ostilă rămâne imaginaţia. Astfel putem construi un nou univers, în care totul este posibil, iar graniţa dintre lumea reală şi cea plăsmuită devine fragilă, aproape insesizabilă.

Spectacolul se joacă joi, 15 octombrie și vineri, 16 octombrie, ora 20.00. Din distribuție fac parte Marius Manole şi Alexander Balanescu. Regia: Felix Alexa; Scenografia: Diana Ruxandra Ion

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) şi online pe bilete.arcub.ro. Preţ: 35 lei (Categoria I) şi de 25 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15 lei.
 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră