Teroare la metroul din Bruxelles. Imagini din tunel, după explozii (VIDEO)

22 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Teroare la metroul din Bruxelles. Imagini din tunel, după explozii (VIDEO)

”Sunt la metoru, între stațiile Schuman și Maelbeek. Tocmai am fost opriți din cauza unui ”incident pe linii”. Am auzit niște zgomote surde undeva, în depărtare”, a scris jurnalistul pe contul său de Twitter.

La scurt timp după acest moment, Lamos spune că a simțit un ”vânt” puternic, după care trenul s-a oprit și călătorii au fost evacuați prin tunel.

”Imediat după ce am plecat din stația Schuman am simțit un vânt putenri și mi-au pocnit urechile. Trenul de metrou s-a oprit imediat. Am fost evacuați prin spatele trenului, între Schuman și Maelbeek. În timp ce eram evacuați, era fum în tunel. Am ajuns în stația Arts-Loi după ce am mers pe șine”, a mai povestit jurnalistul belgian.

Surse spitalicești, citate de postul de radio și televiziune belgian RTBF, au anunțat că 10 persoane au murit și alte 30 au fost rănite în cele două explozii de pe aeroport, care vin la patru zile de la capturarea lui Salah Abdeslam, principalul suspect al atacurilor de la Paris din noiembrie.

Cauza deflagrațiilor nu este clară deocamdată. Postul de televiziune britanic Sky News a anunțat că exploziile au avut loc în terminalul de plecări, în apropierea biroului companiei American Airlines.

Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat.

Citește și

Planurile ISIS, descoperite de Anonymous. Care sunt țintele vizate de teroriști

Bruxelles-ul sub ATAC TERORIST, ȘASE EXPLOZII în capitala Europei: cel puțin 23 morți (VIDEO)

Fiica lui Mircea Rednic, pe aeroportul din Bruxelles în timpul exploziilor: Cădea tavanul pe ei! (VIDEO)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră