Un parlamentar s-a alăturat Marșului lui Ștefan cel Mare

08 Iul 2015
Un parlamentar s-a alăturat Marșului lui Ștefan cel Mare
Deputatul în Parlamentul României, Petru Movilă, s-a alăturat sutelor de tineri porniți pe jos de la Chișinău spre București.

Aflați la jumătatea traseului pe teritoriul Republicii Moldova, manifestanții din Marșul lui Ștefan cel Mare au plecat în această dimineață din Călărași și au poposit la Bahmut, unde parlamentarul de Iași i-a întâmpinat cu o donație considerabilă de alimente. În ciuda temperaturilor caniculare, tinerii continuă să meargă pe jos spre Prut, unde sâmbătă, 11 iulie, la Ungheni, cu începere de la ora 10:00, va fi refăcut Podul de Flori.

,,Ați demonstrat că știți să luptați să învingeți! Vă felicit pentru curajul și perseverența voastră!”, i-a felicitat deputatul pe cei aflați în marș.

Marșul lui Ștefan cel Mare a început duminică, imediat după Marea Adunare Națională. În semn de susținere a demersului celor o mie de tineri plecați pe jos spre capitala tuturor românilor, la București va avea loc o manifestație de solidaritate duminică, 12 iulie, ora 14:00, în Piața Universității. Bucureștenii, împreună cu tinerii basarabeni, vor merge la Cotroceni, unde vor cere Unirea președintelui României, Klaus Iohannis, infor,ează un comunicat al Platformei Unioniste Acțiunea 2002.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră