SE CONSIDERĂ NORMALI? Trei tineri din județul Brăila s-au filmat tăind cu toporul coada unui câine! (VIDEO)

07 Oct 2015
SE CONSIDERĂ NORMALI? Trei tineri din județul Brăila s-au filmat tăind cu toporul coada unui câine! (VIDEO)
Oribila faptă a unor tineri din comuna Tătaru, județul Brăila, a produs atât de multă repulsie utilizatorilor Facebook, care au vizionat clipul video pe care aceștia l-au postat pe rețeaua de socializare, încât autoritățile locale au fost nevoite să ia măsuri împotriva agresorilor.

Marius Bianu , Daniel Dima și Bunea Adrian este numele celor trei tineri care au ținut să filmeze momentul în care au tăiat cu toporul coada unui biet cățel.
Chinul la care au supus animalul li s-a părut atât de interesant, încât au ținut să împărtășească senzația și altora, postând clipul pe Facebook.

Remarcând reacția utilizatorilor, deloc măgulitoare, și mai ales faptul că mulți dintre aceștia anunțau că vor sesiza organizațiile pentru protecția animalelor, tinerii au șters clipul video.

Cei trei tineri din imagini, plus persoana care a înregistrat clipul, au fost identificați și audiați la Postul Poliției Dudești.

Din ianuarie 2008, legea interzice tăierea cozii câinelui sau orice altă intervenţie efectuată doar pentru criterii estetice. Intervenţiile de acest gen se fac doar în cabinetele veterinare, în scop terapeutic. Gestul este unul de brutalitate extremă, amputarea cozii, o extensie a coloanei vertebrale, duce la durere pe viaţă pentru animal sau chiar la îmbolnăvire sau deces.

 
Trei persoane cu probleme la cap : Marius Bianu , Daniel Dima si Bunea Adrian. Acești indivizi sunt din Com. Insuratei , jud Brăila. Au mutilat un biet suflet , taiandu-i coada cu un topor ,s-au amuzat au facut public ..iar acum au sters tot si se ascund. Ar fi cazul sa plateasca !

Posted by Cainii din Cluj on Tuesday, 6 October 2015


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră