Simona Halep, despre tragedia din Colectiv: "Am fost șocată de ce s-a întâmplat. Voi merge să donez sânge și să aprind o lumânare"

02 Noi 2015
Simona Halep, despre tragedia din Colectiv:
Simona Halep, a doua jucătoare de tenis a lumii, a revenit duminică în ţară din Singapore, de la Turneul Campioanelor, şi s-a declarat şocată de tragedia de la Clubul Colectiv din Bucureşti. 
 
"Este o tragedie enormă. Am aflat de la prieteni, pentru că nu citesc presa, şi am fost şocată de ce s-a întâmplat. Îmi pare extrem de rău. Să ne rugăm cu toţii şi să sperăm că cei răniţi vor câştiga bătălia infernală pe care o dau acum. Condoleanţe familiilor!
 
Oricum nu sînt mare fană a cluburilor de noapte, nu voi mai merge de-acum încolo.
 
Vreau să merg să donez sânge, voi merge să aprind şi o lumânare. Trebuie să fim uniţi în momentele astea", a spus constănțeanca în vârstă de 24 de ani. 

Simona Halep va încheia anul 2015 pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis ale lumii, după americanca Serena Williams.
 
Halep reușește, astfel, să-și îmbunătățească performanța din 2014, când s-a clasat la final de an pe poziția a treia în lume. Această realizare este una de excepție, în condițiile în care, înaintea ei, singura reprezentantă a României care a intrat în top 10 WTA a fost Irina Spârlea, numărul 8 mondial în 1997.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră