Atac fără precedent la adresa soţiei lui Michael Schumacher! Ce mesaj transmite, în ziua de Crăciun, fostul manager al germanului

26 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Atac fără precedent la adresa soţiei lui Michael Schumacher! Ce mesaj transmite, în ziua de Crăciun, fostul manager al germanului

La doi ani distanţă de la accidentul suferit de Shumi la schi, Weber susţine că soţia germanului, Corrina, îl privează fără niciun motiv să-l viziteze pe Michael la domiciliu.

"Draga prietene,

Aş fi dorit să te vizitez de Crăciun însă nu o pot face. Orice contact este oprit de Corrina Schumacher", a scris fostul manager pe reţelele de socializare.

mesaj

Contactat de ziarul Bild, Weber a confirmat mesajul scris pe Facebook.

"Din păcate, ce am scris pe Facebook este adevărat. Am încercat de zeci de ori să intru la Schumi, însă soţia sa Corrina mi-a interzis mereu. Nu ştiu ce există în spatele acestei decizii. Mereu sunt alte motive şi scuze. Cel mai recent mi-a spus ca îi este teama unor infecţii cauzate de bacterii externe".

Pentru Weber este un mister de ce nu îi este permis să-l viziteze pe fostul pilot în casa din Elveţia, acolo unde Schumi se recuperează dupa accidentul suferit la schi în urmă cu doi ani.

Fostul manager nu îşi explică de ce nu mai face parte din cercul intim care are acces la reşedinţa familiei Schumacher şi spune că alte persoane, precum Jean Todt sau Ross Brawn, au putut intra la Michael.

"Înainte de accident, relaţia mea cu Schumacher a fost senzaţională. Familiile noastre au avut o relaţie strânsă timp de 25 de ani, nu îmi explic de ce s-au schimbat aşa lucrurile. Familia mea suferă", le-a mai spus Weber jurnaliştilor de la Bild.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, revista germană Bunte a scris că Michael Schumacher, de 46 ani, beneficiază de câteva zile "de un miracol de Crăciun" și poate merge din nou.

"Michael este foarte slăbit. Însă poate merge, cu ajutorul medicului său. A reușit a face câțiva pași și-și poate ridica brațul", a scris Bunte, citând o sursă anonimă.

Schumacher s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie.

El a revenit în septembrie alături de familie, în casa sa din Gland, pe malul râului Leman.

Alte stiri din Externe

Ultima oră