Șocant! Târg de sclave într-un oraș din Germania

24 Oct 2015
Șocant! Târg de sclave într-un oraș din Germania
Imagini incredibile în centrul orașului Essen din Germania. În zona pietonală, mai multe femei cu fețele acoperite și legate cu lanțuri sunt scoase la licitație. Trecătorii reacționează cu mirare, dar nimeni nu are curajul să intervină.  

Nici nu ar avea motive reale să o facă, fiindcă întreaga scenă este un protest al organizației ”12thMemoRise”. Obiectivul acțiunii este de a atrage atenția asupra practicilor terifiante ale grupării jihadiste Statul Islamic (ISIS).

”Avem deținute ale Statului Islamic. Sunt tinere,  puternice și pricepute în ale gospodăriei. Începem cu Sara. Este creștină și pretul de pornire este 150 de euro. Cine dă mai mult? 180! 200! 300!Vândută pentru 600. Urmează Fatimah”, se aude în piață.

Un tânăr islamist își dă seama despre ce este vorba și începe să îi înjure pe organizatori. Disputa rămâne doar verbală. Oamenii curioși aplaudă. ”Oare au înțeles ce vrem să le transmitem?”, se întreabă organizatorii.

Organizația a fost creată de doi musulmani cu origini irakiene din Germania. Ei încearcă să avertizeze opinia publică asupra islamiștilor radicali care au ajuns pe teritoriul Germaniei.

”Fiecare săptămână împart aici Coranul și își bat joc de religia noastră. Islamul a fost o religie pacifistă și așa trebuie să redevină. Luați avertismentul nostru în serios: musulmanii radicali au cucerit în Evul Mediu Andaluzia și vor veni din nou. Trebuie să ne dăm silința cu toții ca islamul să redevină o religie a păcii”, au declarat organizatorii, pentru Die Welt.

Acțiunea din Essen este a șasea de acest tip de pe teritoriul Germaniei. În Berlin au înscenat o execuție și au aruncat în râul Spree zece ”imigranți” (în realitate salvamari) dintr-un vapor, toți cu veste de salvare portocalii, pentru a arăta cu ce se confruntă imigranții reali care încearcă să ajungă în Europa.

Inițiatorii avertizează și asupra pericolului reprezentant de salafiști și vor să tragă un semnal de alarmă față de condițiile  din Orientul Mijlociu. (I.D)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră