ŞTIREA MILENIULUI LA B1: Suveranul Pontif s-ar fi întîlnit, în sfîrşit, cu Papa Francisc!

13 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
ŞTIREA MILENIULUI LA B1: Suveranul Pontif s-ar fi întîlnit, în sfîrşit, cu Papa Francisc!
Ştirea nu a zilei, ci a mileniului vine astăzi de la B1, doamnelor şi domnilor! Suveranul Pontif s-a întîlnit pe ascuns cu Papa Francisc la Havana! 
 
Nu se ştie ce au discutat cei doi, întrucît s-au întîlnit, cum era şi de aşteptat, în spatele uşilor închise. 
 
Se pare că discuţiile s-au dus pe un ton aprins, întrucît Suveranul Pontif a ieşit cam ciufulit şi cam pe fugă din biroul ăla. 
 
Surse demne de încredere de la Havana sugerează însă că Papa Francisc ar fi ieşit după Suveranul Pontif şi l-ar fi băgat înapoi, cu forţa în birou, pentru că se pare că acesta din urmă a vrut musai să eludeze anumite teme ale aprinsului dialog. 
 
Se ştie cert că au ieşit scîntei din întîlnirea celor doi. 
 
Suveranul Pontif, foarte tare pe poziţii, l-a ameninţat pe Papa Francisc că nu-l mai lasă la televizor dacă nu semnează un acord care permite clerului catolic să mănînce lasagna în Post. 
 
Papa Francisc n-ar fi fost de acord cu aşa ceva, dar Suveranul Pontif l-a şantajat, spun surse, pe acesta, astfel că, pînă la urmă, cei doi au luat decizia să se mănînce lasagna în Post. Cu sos béchamel!
 
Foarte tare ştirea colegilor noştri de la B1. 
 
De altfel, aşteptăm în continuare noi şi noi jurnale, cu veşti cutremurătoare, aşa cum numai la ei putem găsi. 
 
Sperăm din toată inima ca echipa de redactori, editori şi producători de acolo să nu dezamăgească aşteptările publicului telespectator, care stă cu pumnii la gură să vadă cine cu cine s-a mai întîlnit şi ce a mai semnat. 
 
Nu ştim dacă Suveranul Pontif şI Papa Francisc s-au despărţit, în sfîrşit, pe cale amiabilă, noi credem că da, dar trebuie, se cere imperios, un update! 
 
Facem, pe această cale, un apel tînguitor către eminenţele cenuşii din Calea Victoriei să ne facă un pustiu de bine şi să nu ne lase aşa, neterminaţi. 
 
De altfel, aşa e şi profesionist, să-ţi ţii publicul la curent. 
 
Aşteptăm să vedem ce şi-au mai transmis cei doi, dacă şi-au făcut gesturi insultătoare sau, dimpotrivă, au ieşit să bea o cafea împreună. 
 
E foarte important pentru noi toţi. 
 
LATE EDIT: potrivit 2cevele, se pare că Papa Francisc l-ar fi sunat pe Suveranul Pontif şi i-ar fi dat întîlnire la sala de fitness din incinta Vaticanului, ca să mai obţină o semnătură pentru legalizarea fumatului în bibliotecă. 
 
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră